Meteen naar de inhoud

Over SHOH


Wie zijn we, wat doet de stichting en voor wie zijn we er?

De Stichting Huurdersbelang Ons Huis is in 2013 opgericht nadat verschillende Bewonerscommissies de behoefte hadden een meer onafhankelijke positie in te nemen t.o.v. de woningcorporatie Ons Huis.

SHOH heeft op regelmatige basis overleg met de woningcorporatie Ons Huis. Daarin leveren wij een bijdrage in de totstandkoming van het beleid en de vertaling daarvan in bijvoorbeeld huurverhogingen, sloopplannen, nieuwbouw en renovaties.
Ook overlegt SHOH met de huurdersvertegenwoordiging van de andere Enschedese wooncorporaties de Woonplaats en Domijn. Hier stemmen wij onze ideeën en plannen op elkaar af om een zo eenduidig mogelijk signaal af te geven aan de corporaties maar ook aan de Gemeente.

Tot slot zijn wij aangesloten bij de Woonbond. De woonbond zorgt voor ondersteuning op alle vlakken die met het huren te maken heeft zoals huurstijgingen, beschikbaarheid, woonomgeving, energie, enz. U kunt ook op persoonlijke titel lid worden van de Woonbond.
De bestuursleden van SHOH vergroten hun kennis door regelmatig scholing te volgen en zich te verdiepen in beschikbare literatuur.

Via onderstaande knop kun je in contact met ons komen.

Bestuursleden


Voorzitter

Wim Janson

Penningmeester 

Chiel Hakkenberg

Algemeen bestuurslid

Ben Trof

Algemeen bestuurslid

Sanjay Biharie

Secretaris

Johnny Kaiser

Algemeen bestuurslid

Ronnie Bakker

Algemeen bestuurslid

Yvonne Meijer

Algemeen bestuurslid

Ellen Timmerman