Meteen naar de inhoud

SHOH zoekt nieuwe bestuurder(s)

We zijn op zoek naar gedreven personen die willen bijdragen aan het versterken van ons bestuur en het leuk vinden om als bestuurslid van SHOH de belangen van alle huurders van woningcorporatie Ons Huis te behartigen.

Onze organisatie heeft tot doel om middels een goede, constructief kritische, relatie contact te onderhouden met Ons Huis. Tijdens de vergaderingen worden uiteenlopen onderwerpen besproken, van toekomstige ontwikkelingen en beleid tot actuele thema’s zoals verduurzaming.

Als je interesse hebt om deel uit te maken van ons bestuur, stuur dan een e-mail naar bestuur@shoh.nl of vul het contactformulier in op onze website. We nodigen iedereen die zich wil inzetten voor de huurdersbelangen van alle huurders. Ervaring is niet vereist, maar we verwachten wel dat je huurder bent bij Ons Huis en gemotiveerd bent om deze huurders te vertegenwoordigen.

Denkt je de juiste persoon te zijn om ons bestuur te versterken, of is enkel je nieuwsgierig gewekt en wil je een keer een bestuurslid spreken voor meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!